Ramö Fastigheter AB

Fastigheter

Välkommen till Vackert västkust boende i Rosendal

HusenDe arkitektritade husen är designade i modern skandinavisk stil. Husen har utsmyckats med fasader av vackert "western red ceder"-trä. Träslaget kräver ingen kemisk behandling för att motstå såväl vatten och vind. Alla golvytor är belagda med björkparkett med badrum som är fullkaklade.

Husen är producerade på ett miljövänligt sätt där vi har tagit stor hänsyn till miljöaspekter samt låga driftskostnader.

Valet av de olika byggnads materielen är noga framtagna i både estetiska och miljöanpassade aspekter. Alla lägenheter har loft som fungerar utmärkt som extra sovutrymme.

Knappt ett par hundra meter utanför dörren ligger havet med en fin sandstrand.

Den inre bomiljön styrs av ett avancerat till- och frånluftsystem, med värmeåtervinning vilket både ger ett skönt inomhusklimat och låg energiförbrukning.

De stora fönstren är tillverkat av lärkträ och moderna isolerglas. Det släpper både in ljus och skapar en fantastisk rymd.

Alla lägenheter har braskamin för alternativ uppvärmning eller för ren ”myseldning”. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Adress och karta

Falkenberg
Glommen 311 98
Rosendalsvägen

Klicka här för att se en karta.

Lägenheter för permanentboende

Hus: Lars

Bilder

Klicka på bilderna för att se dem i större format.
Hörn Kamin Kök Stege Loft

Hus: Greta

Under våren 2006 kommer ett tredje hus resas, Greta, med två lägenheter för permanentboende. Ni är välkomna att redan nu göra en intresseanmälan för dessa lägenheter. Kontakta oss idag!

Ladda hem planlösning här (PDF 168kb) och fasadritning här (PDF 32kb).

Möblerade lägenheter som hyrs ut veckovis/korttids.

Hus: Birger

Möblerat för 6 st personer. Finns möjlighet till 10 st sovplatser.

Altan Badrum Vardagsrum Sovrum Kök Sovrum Badrum

Det är naturligtvis rökfritt i alla lägenheter.

Copyright © 2008 Ramö Fastigheter AB.